VÄLKOMMEN TILL CAMPUSGYMMETS GRUPPTRÄNINGS KLASSER

Bodybalance™

Les Mills Bodybalance är en skön förkoreograferad klass som består av en blandning av yoga, tai chi och pilates.

Bodyjam™

För dig som vill dansa, träna kondition och gillar lite svårare koreografi. Varierande dansstilar som house, hip-hop, latino och ragga-dancehall blandas i en skön mix till den hetaste musiken.

Campusmix

Ett funktionellt och varierande träningspass som innehåller styrka, kondition och mobilitet.

Les Mills Core™

Les Mills Core är funktionell styrketräning för coremuskulaturen. Genom dynamisk träning för mage och rygg kommer detta program att göra dig stark från grunden. Träningen görs snabbt och effektivt på 30 minuter.

Cykling

Cykling är en mycket effektiv konditionsträning som samtidigt är skonsam mot dina leder och därför ett bra komplement till andra träningsformer. Våra instruktörer guidar dig igenom våra olika klasser där du själv genom att reglera motståndet på cykeln bestämmer din egen intensitet på klassen.

Foamroller

Med hjälp av en lång foamroller jobbar vi med kvalitéer såsom rörlighet, bålstabilitet, styrka, balans och koordination för att skapa medvetenhet om våra kroppar.
pilates, hundred, training

Pilates

En skonsam och effektiv träningsform som passar alla. Särskilt bra för att motverka och förbättra ländryggsbesvär.

Seniorcirkel station

Cirkelträning för seniorer med fokus på styrka och rörlighet, rörlighet och balans. Här kör vi med glimten i ögat och skrattar mycket samtidigt som vi tränar och har kul tillsammans. Enkel träning som passar alla seniorer oavsett ålder. Kom och prova en gång!

SOMA MOVE®

Unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en yogamatta.

Tabata

En högintensiv träningsform där vi varvar korta, snabba och intensiva intervaller med vila

Yoga vinyasa flow

Vinyasa Flow är en dynamisk yoga som är inspirerad av Ashtangayogan. Klassen passar alla nivåer av yogautövare, en fin grund för nybörjaren och en fördjupning för den erfarna.

Zumba®

Medryckande dansklass som passar alla! Vi dansar till latinamerikanska rytmer. Kräver inga förkunskaper. Ger tuff, energifull kondtionsträning och en massa glädje!