VÄLKOMMEN TILL CAMPUSGYMMETS MASSAGE OCH Nazila

Nazilas kompetens sträcker sig över flera områden inom alternativ medicin. Hon har genomgått omfattande utbildning och specialiserat sig inom öronakupunktur samt taktil massage. Genom hennes studier har hon fått en djup förståelse för de terapeutiska principerna bakom dessa metoder och deras potential att främja hälsa och välbefinnande . Med hennes expertis strävar hon efter att skapa en helhets för hennes klienter, där hon kombinerar hennes kunskap och färdigheter för att främja deras fysiska och emotionella välmående.

  • 2006 Taktik massage, Berörings pedagog. Från Beröring skolan.
  • 2023 Nada utbildning från Öron akupunktur i Sverige AB

Taktil massage 50/40 min

Har du ont, värk, svårt att sova, svårt att röra dig, huvudvärk, låg energinivå? Är du spänd, stressad,sliten.Prova Taktilmassage! Behandlingens främsta syfte är att få din kropp att producera mer oxytocin och därmed göra att du mår bättre. 

Hur går behandlingen till? 
Vid en helkroppsmassage ligger du på en massagebänk med underkläder på  inbäddad i både filt och täcke så du har det varmt. Man använder en väldoftande massageolja och lugn musik vid behandlingen. 

Terapeuten öppnar bara upp på det område där han masserar för att sedan bädda in och öppna för nästa del. 

Halvkroppsmassage kan utföras i sittande ställning och med kläder på. 

Pris: 750/550 kr

Taktil hand & fotmassage /40 min

.

Pris: 550 kr

NADA-akupunktur

En del av öron-akupunkturen kallas för NADA-akupunktur där man sätter fem sterila nålar på bestämda punkter. NADA-akupunktur är mycket avstressande och rogivande och är effektivt vid sömnproblem, oro, ångest, depression och stressymptom. Behandlingen utförs med nålar och kullåster.
Vid en behandling hos mig sitter Du bekvämt och lyssnar på lugn musik. Tunna sterila nålar sätts vid NADA-akupunktur i fem bestämda punkter. Därefter låter man nålarna sitta kvar i ca 40 minuter innan de tas bort. Du kan även hand eller fotmassage under tiden som nålarna sitter för att få en bättre avslappningseffekt. Detta ingår i din behandling.
 
Paketerbjudand:
Behandlingen består av 12 akupunkturtillfällen under 6 veckor.
Vecka 1-2: 3 tillfälle/vecka
Vecka 3-4: 2 tillfälle/vecka 
Vecka 5-6: 1 tillfälle/vecka För hela paket 6 ggr. 3360:- (20% rabatt)

Pris: 700 kr för ett tillfälle