Edvin Skoglund

(gym- och PT ansvarig)

Jag arbetar som personlig tränare inom områdena hälsa, måluppfyllelse och prestation. Jag utgår från varje individs unika förutsättningar och mål för att skapa den personliga träningen som du behöver. Genom funktionsanalyser, tester och coaching skapar vi ditt enskilda träningsupplägg. Med över 10 års erfarenhet har jag jobbat med allt från elitidrottare till motionärer. Själv har jag tävlingsbakgrund inom kampsport och har tränat allt från crossfit till tyngdlyftning.

Specialiteter

Rehab- och funktionell träning med funktionsanalyser och tester. Träningsplanering, rörlighetsträning, tyngdlyftning, kondition och kost.

Utbildning

Lic. Personlig tränare (The Academy), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1 och nutrition, fysiologi, träningslära och lärare (örebro universitet).

Priser och paket

PT - priser

Den absolut vanligaste paket med personlig träning, PT-60. En timma där du ligger i fokus och som på sikt kommer utveckla både din träning och hälsa till det bättre. Efter dina önskemål tar din tränare fram ett träningsupplägg som passar och utvecklar just dig. Beroende på vilken träningsform du gillar har Campusgymmet olika tränare som är inriktade på olika områden. Du kan läsa mer om dessa under varje specifik tränare.

- Din träning kommer bli av
- Skräddarsytt program för just dig
- Regelbunden träning och bra vanor
- Få ut maximalt av din träning med bra planering
- Större chans att nå dina träningsmål

  • PT60 - 650 kr
  • PT30 - 325 kr/tim
  • PT DUO - 875 kr/tim
  • PT SMALGROUP - 650 kr/mån (autogiro)
låt oss prata med Edvin

Eller fyll i formuläret nedan för att kontakta Edvin

[contact-form-7 404 "Not Found"]