Spela lunchbadminton måndag-fredag och med ledare på tisdag och söndag kväll!

KLASSBESKRIVNING

 

Klassen gör dig centrerad och lugn samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till lugn musik.

Klassen börjar enkelt med flödande tai chi rörelser och sedan tar din instruktör dig igenom olika yoga- och pilatesövningar för att stärka och tona dina muskelgrupper. De sista 10 min används för att du skall kunna dra nytta av de fysiska såväl som de mentala fördelarna av meditation, vilket också höjer träningseffekten.

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA

Basket med mixade lag, dvs både tjejer och killar. Ledare finns på plats.

PASSBESKRIVNING

Mixedpass, dvs för både tjejer och killar.Ledare finns på alla passOm du behöver att fräscha upp dina regelkunskaper – prata med ledaren på passet

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA

Världens största idrott finns självklart på Campusgymmet.

PASSBESKRIVNING

Fotbollspassen är till för alla som vill umgås, träna och ha kul. Lagen delas upp på plats och det finns alltid en ledare på plats för att organisera allt. Båda tjejer och killar är välkomna på passen oavsett tidigare erfarenhet!

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA

Perfekt pass för dig som spelat innebandy eller tycker att innebandy är en rolig motionsform.

PASSBESKRIVNING

Vi har populära innebandypass, mixade dvs för både tjejer och killar i alla åldrar. Ledare finns på alla pass, Det enda du behöver är träningskläder, träningsskor och ditt glada humör.

Lag delas upp bland dem som är på plats. Om du behöver fräscha upp dina regelkunskaper – prata med ledaren på passet. Åldersgräns: 15 år.

Viktig information De flesta av träningspassen i  bollsporterna drar mycket folk.. Ledaren har rätt att avvisa den som kommer för sent. Det är inte tillåtet att i hallarna använda de skor som du haft på dig på väg till passet – sand och smuts gör golvet halt.

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA

Volleybollpass där alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet.

PASSBESKRIVNING

Passen är mixed, dvs för både tjejer och killar.Samtliga dagar finns plan avsatt för motionsspel.Åldersgräns: 15 år.

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA