[dt_sc_one_column first][dt_sc_h5 class=””]

Personlig Träning (PT) på Campusgymmet

[/dt_sc_h5]

Vill du komma igång eller vidareutveckla din träning med en personliga tränare som lyssnar på dig, motiverar dig och får dig att göra lite mer?


Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor!
 
[/dt_sc_one_column][dt_sc_one_column first][dt_sc_hr_border /][/dt_sc_one_column][dt_sc_two_third first]

EDVIN SKOGLUND (gym- och PT ansvarig)

Jag arbetar som personlig tränare inom områdena hälsa, måluppfyllelse och prestation. Jag utgår från varje individs unika förutsättningar och mål för att skapa den personliga träningen som du behöver. Genom funktionsanalyser, tester och coaching skapar vi ditt enskilda träningsupplägg. Med över 10 års erfarenhet har jag jobbat med allt från elitidrottare till motionärer. Själv har jag tävlingsbakgrund inom kampsport och har tränat allt från crossfit till tyngdlyftning.

Specialiteter

Rehab- och funktionell träning med funktionsanalyser och tester. Träningsplanering, rörlighetsträning, tyngdlyftning, kondition och kost.

Utbildning

Lic. Personlig tränare (The Academy), PEAKLIFE Kettlebellinstruktör Steg-1 och nutrition, fysiologi, träningslära och lärare (örebro universitet).

[/dt_sc_two_third][dt_sc_one_third ]

[/dt_sc_one_third][dt_sc_one_column first][dt_sc_hr_border /][/dt_sc_one_column][dt_sc_two_third first][/dt_sc_two_third][dt_sc_one_third ][/dt_sc_one_third][dt_sc_one_column first][dt_sc_hr_border /][/dt_sc_one_column][dt_sc_one_half first][dt_sc_h5 class=””]

Kontakt

[/dt_sc_h5][dt_sc_contact_form to_email=”edvin@campusgymmet.se” success_msg=”Thanks for Contacting Us, We will call back to you soon.” error_msg=”Sorry your message not sent, Try again Later.” /][/dt_sc_one_half][dt_sc_one_column first][dt_sc_hr_invisible_medium /]

Priser och paket


PT60


Den absolut vanligaste paket med personlig träning, PT-60. En timma där du ligger i fokus och som på sikt kommer utveckla både din träning och hälsa till det bättre. Efter dina önskemål tar din tränare fram ett träningsupplägg som passar och utvecklar just dig. Beroende på vilken träningsform du gillar har Campusgymmet olika tränare som är inriktade på olika områden. Du kan läsa mer om dessa under varje specifik tränare.

– Din träning kommer bli av


– Skräddarsytt program för just dig


– Regelbunden träning och bra vanor


– Få ut maximalt av din träning med bra planering


– Större chans att nå dina träningsmål

Prislista


PT60 1ggr 550 kr


PT60 3ggr 525 kr/tim


PT60 5ggr 500 kr/tim


PT60 10ggr 450 kr/tim (Delbetalning 3 månader)


PT60 20ggr 425 kr/tim (Delbetalning 6 månader)

 

PT30


Tidseffektiv träning med coachning på högsta nivå

PT-30 är precis som det heter ett träningspass med personlig tränare i 30 min istället för det vanliga PT-60 passet. Har du ont om tid men ändå vill ha möjligheten att träna med tränare är PT-30 perfekt för dig. Din tränare lägger upp ett effektivt pass så att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid. Förmodligen den roligaste halvtimman på dagen.

– Effektivt träningspass


– Ekonomiskt fördelaktigt


– Enkelt att få in i tidsschemat


Prislista


PT30 min 1 ggr 300 kr


PT30 min 5 ggr 275 kr/tillfälle


PT30 min 10 ggr 250 kr/tillfälle


PT30 min 20 ggr 225 kr /tillfälle (Delbetalning 3 månader)

 

PT Duo


Det kan vara extra kul och utmanande att ha en träningskompis med sig där ni pushar varandra under träningspasset och kanske även till annan träning. Att träna tillsammans med någon ökar sannolikheten för att träningen verkligen blir av samt att köra tillsammans med en PT får ni det ni behöver för en säker och effektiv träning. Med duo blir även den ekonomiska biten ett plus i kanten när ni delar på kostnaden.


PT DUO 1ggr 875 kr


PT DUO 3ggr 850 kr/tim


PT DUO 5ggr 800 kr/tim


PT DUO 10ggr 725 kr/tim


PT DUO 20ggr 675 kr/tim

[/dt_sc_one_column]