Under ht 2020 kör vi företrädesvis utomhus så länge det går. Vid regn och kallt väder utomhus flyttar vi inomhus till sal I1 som är en stor sal där vi kan hålla avstånd. Vi är noga med desinficering av material och att hålla avstånd. .

Klassbeskrivning

På Campusgymmet erbjuder vi vanligtvis fyra seniorpass/vecka varav två är seniorcirkel station och två är cirkelgymspass. P.g.a covid-19 kör vi under hösten 2020 två seniorcirkelpass/vecka, mån och ons kl: 12.10-13.05.
Vi kör utomhus så länge vädret tillåter och vid regn/kallt kör vi inomhus och då i sal I1 som är en stor sal där det är lätt att hålla avstånd. Vi desinficerar allt material vi använder och delar aldrig material under passen.
i seniorcirkelkortet ingår även cirkelgymmet för den som vill träna där själv.

När vi kör utomhus håller vi till bredvid tennisbanorna  ( bakom östra Mark )

Frågor? Kontakta Marianne – marianne@campusgymmet.se

På seniorcirkelpasset värmer vi upp med enkla steg för att komma igång och få upp värmen i kroppen. Sedan kör vi stationsträning (8 stationer) x två varv. Där kör vi funktionell styrka, balans och rörlighet. Det finns alltid flera flera varianter av övningar så man kan hitta sin egen nivå. Vi avslutar med kort nedvarvning, rörlighet och avslappning.

Från och med hösten -19 så kommer alla äldre som köper terminskort få full tillgång till cirkelgymmet så man kan träna där ditt eget när det passerar.

Du har alltid möjlighet att få provträna gratis hos under en vecka när det passar dig

Cirkelgym seniorer: Körs ej under ht 2020 p.g.a COVID-19

INSTRUKTÖRER

BRA ATT VETA

Alla kan delta på sina egna villkor

Medtag gärna egen matta/liggunderlag

Testa gratis första gången